Cart 0
Cart 0
abstract-art-artist-262034.jpg

velkommen

Velkommen til et galleri på nett. Hos oss vil du finne de fleste kjente norske kunstnere, samt noen utenlandske. Vi håper du vil finne noe av interesse og kanskje oppdage nye kunstnere. Nettkunst.no er et nettgalleri hvor Galleri Bi-Z er deleier og samarbeidspartner. Med andre ord så har du som kunde samme trygghet som om du handler fra Galleri Bi-Z. 

Du finner spennende kunst på siden Nettgalleri og videre på Nettgalleri II, Nettgalleri III og Nettgalleri IV. Søk direkte på kunstnerens navn på hjem-siden, eller naviger fra Alfabetisk oversikt under fanen "Kunstnere".

All kunst hos Nettkunst.no formidles på vegne av kunstnerne. Hvis det er kunstnere eller spesifikke bilder du ønsker å finne på Nettkunst.no, så send oss en mail på hei@nettkunst.no. Vi vil veldig gjerne høre fra dere. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram. God fornøyelse!

 

Ny kunst lagt til i Nettgalleriet

 
Les om Nettkunst.no og Galleri Bi-Z på    Senseon.no

Les om Nettkunst.no og Galleri Bi-Z på Senseon.no

kunst skaper mennesker og rom

Vi, Nettkunst.no og Galleri Bi-Z, er publisert og omtalt i artikkelen "Kunst skaper mennesker og rom". Kunst forteller mye om hvem vi er og hva vi ønsker å signalisere. Kunst formidler – kunst berører. Kunst gjør noe med oss.

Les hele den spennende artikkelen på Senseon.no av Eva Marie Bentsen, kurator, forfatter og del-eier av Galleri Bi-Z i Kristiansand. 

Er du i tillegg interessert i interiør og møbeldesign vil du finne mye spennende og flere inspirerende artikler. Happy reading!

 

 

 

BKH

BKH

Hva er BKH?

Hvorfor legges det på 5% på bilder over kr 2000.-?

Bildende Kunstneres Hjelpefond (BKH) ble opprettet av Stortinget i forbindelse med lov om kunstavgift av 1948. BKH skal i følge loven kreve inn 5 % av all offentlig omsetning av originale kunstverk i Norge med salgspris over 2 000 kr. pr. verk, samt forvalte de innkrevde midler. Avgiftsmidlene går i sin helhet til fondet, som tilbakefører pengene til ny produksjon av kunst gjennom tilskudd og stipend til kunstnere i Norge. Fondet har siden starten gitt over 650 millioner kroner tilbake til kunstnerne. I 2017 ble det utbetalt nærmere 30 millioner kroner i form av stipender, tilskudd og priser. Fondet er dermed en betydelig aktør og tilskuddspartner i kunstfeltet, og yter et viktig bidrag til et mangfoldig kunstliv og ny produksjon av kunst i Norge.
Les mer på http://kunstfond.no/informasjon

FÅ RABATT PÅ INNRAMMINGEN

FÅ RABATT PÅ INNRAMMINGEN

rabatt

Handler du på Nettkunst.no og bor utenfor utenfor Kristiansand, så sender vi din kunst gratis hjem til ditt lokale postkontor.

I tillegg får du som kunde hos Nettkunst.no også 15% rabatt på innramming hos Galleri Bi-Z, Dronningensgate 39 i Kristiansand. 

“Great art picks up
where nature ends.”

Marc Chagall