Hama Woods ©  Adrian A. Aagensen /  ht.no  

Hama Woods © Adrian A. Aagensen / ht.no 

 

Hama Woods

HaMa Woods er en sjablong artist, basert i Oslo. Hennes arbeidet viser en ærbødighet for naturen og dens umiddelbar tilknytning til menneskeheten.

I en søken etter metoder for å kommunisere viktigheten av og gjenopplivingen av natur, bruker Hama Woods sjablonger som intuitivt reflektere og fokusere på en sosiologisk tilnærming til grådighet og konsum, og dens direkte effekt på vårt naturlige miljø.

Hennes arbeider er preget av bruk av hånd kuttede, lagdelte sjablonger som fylles av spraymaling og gradvis tar rot i offentlige og private områder i og rundt Oslo. Mens hennes arbeid er åpne for undersøkelse, er Hamas håp å styrke og utfordre seerne til selv å komme til sine egne konklusjoner og å revurdere de valgene de gjør som påvirker i dag og i fremtiden.

Bildene beskriver både hennes forkjærlighet for grå tonet lerreter samt usikkerhet om fremtiden, og utfordrer oss til å  utforske relasjoner og valgene vi står overfor. Svart, hvit og grå toner med et snev av farge er vevd sammen for å oversette betydningen av mangfold, menneskelig interaksjon og humor i vårt daglige og fremtidige liv.