Ingrid Haukelidsæter ©Fredrik Refvem/Aftenbladet.no

Ingrid Haukelidsæter ©Fredrik Refvem/Aftenbladet.no

ingrid haukelidsæter

Ingrid Haukelidsæter er født i 1968 i Stavanger. Hun arbeider innenfor et abstrakt formspråk og henter inspirasjon til motivene sine blant annet fra sin bakgrunn innen dans. Bildene hennes preges derfor ofte av bevegelse og energi.

Ingrid Haukelidsæter har sin utdannelse fra Kunsthøgskolen i Rogaland, 1990-92 og Villa Arson Nice, L’École International d’Art et Recherche, 1988-90. Og var assistent ved Grafisk Verksted Stavanger, avdeling lito fra 1998 til 2009.

Haukelidsæter arbeider med både maleri og grafikk. Hun har hatt flere separatutstillinger, blant annet ved Galleri Sult og Galleri Neo i Stavanger, Galleri Briskeby i Oslo og Atelier Lofoten i Svolvær. Hun har også deltatt på en rekke kollektivutstillinger over hele landet.

Haukelidsæter er kjøpt inn av Regjeringens Representasjonsbolig, Statens forurensingstilsyn, Kunst på Arbeidsplassen, Royal Caribbean International, Stavanger Kunstmuseum og NAV, samt at hun har jobbet på oppdrag for Oslo kommune, Rogaland fylkeskommune og som rettstegner for NRK.